Skip to main content
Een workspace kan meerdere leden hebben die samen aan projecten werken. Alle leden delen toegang tot projecten en gebruiken de gedeelde credits van de workspace. Om leden te beheren opent u Instellingen → Leden in de actieve workspace. Leden

Leden uitnodigen

U kunt op twee manieren mensen uitnodigen voor uw workspace:
  • Uitnodigen via e-mail: Vul een e-mailadres in en stuur een uitnodiging. De ontvanger krijgt een e-mail met een link om aan uw workspace deel te nemen.
  • Uitnodigen via link: Genereer een deelbare link waarmee iedereen aan uw workspace kan deelnemen.

Rollen

Een workspace heeft twee rollen. Elke workspace heeft precies één Eigenaar. Eigenaar heeft volledige controle over de workspace:
  • Beheert facturering en abonnementen.
  • Nodigt leden uit en verwijdert ze.
  • Heeft toegang tot alle chats en projecten.
  • Hernoemt of verwijdert de workspace.
Lid kan samenwerken zonder beheerdersrechten:
  • Heeft toegang tot alle chats en projecten.
  • Maakt en bewerkt projecten.
  • Gebruikt de credits van de workspace.
  • Kan facturering en workspace-instellingen niet beheren.

Leden verwijderen

Om iemand te verwijderen, zoekt u de naam in de Ledenlijst en gebruikt u het menu naast het bijbehorende item. Verwijderde leden verliezen direct toegang tot de workspace.