Wijzigen wie toegang heeft tot een project kan met de pakketten Pro en Bureaus. Op het gratis pakket blijven projecten alleen zichtbaar voor workspaceleden.
- Vanaf de bovenste balk: Klik op Delen naast Publiceren. Kies wie het project mag zien, kopieer de link en nodig meer mensen uit.
- Vanuit de chatinstellingen: Ga naar Instellingen → Algemeen → Delen om te wijzigen wie toegang heeft tot het project.

Wie toegang heeft
- Alleen workspaceleden: Het project is zichtbaar voor de leden van uw workspace. Klik op Link kopiëren voor het adres van de chat zelf, dat alleen zij kunnen openen.
- Iedereen met de link: Iedereen met de deellink kan een preview van het project openen, ook zonder Macaly-account. De chatgeschiedenis hoort daar niet bij.
- Kan bekijken: Ze zien alleen de preview van het project.
- Kan reageren: Ze kunnen de preview doorlopen, opmerkingen plaatsen en erop antwoorden. Zie Opmerkingen.