Změna nastavení přístupu k projektu je dostupná v plánech Pro a Agentury. V plánu Zdarma zůstávají projekty viditelné jen pro členy workspace.
- Z horní lišty: Klikněte na Sdílet vedle tlačítka Publikovat. Zvolte, kdo má projekt vidět, zkopírujete odkaz a pozvěte další lidi.
- Z nastavení chatu: Přejděte do Nastavení → Obecné → Sdílení a změňte, kdo má k projektu přístup.

Kdo má přístup
- Jen členové workspace: Projekt vidí členové vašeho workspace. Kliknutím na Zkopírovat odkaz získáte adresu samotného chatu, kterou otevřou jen oni.
- Všichni s odkazem: Kdokoli s odkazem ke sdílení si otevře náhled projektu, a to i bez účtu v Macaly. Historie chatu v něm není zahrnuta.
- Můžou zobrazit: Vidí pouze náhled projektu.
- Můžou komentovat: Uživatelé mohou náhled procházet, přidávat komentáře a odpovídat na ně. Více najdete v článku Komentáře.