Skip to main content
Bir çalışma alanında, projeler üzerinde birlikte çalışan birden fazla üye olabilir. Tüm üyeler projelere erişimi paylaşır ve çalışma alanının ortak kredilerini kullanır. Üyeleri yönetmek için aktif çalışma alanında Ayarlar → Üyeler bölümünü açın. Members

Üye davet etme

Çalışma alanınıza iki şekilde kişi davet edebilirsiniz:
  • E-posta ile davet et: Bir e-posta adresi girin ve daveti gönderin. Alıcıya, çalışma alanınıza katılması için bir bağlantı içeren e-posta gider.
  • Bağlantı ile davet et: Herkesin çalışma alanınıza katılmak için kullanabileceği, paylaşılabilir bir bağlantı oluşturun.

Roller

Bir çalışma alanında iki rol vardır. Her çalışma alanının tam olarak bir sahibi vardır. Çalışma alanı sahibi, çalışma alanı üzerinde tam denetime sahiptir:
  • Faturalandırmayı ve abonelikleri yönetir.
  • Üye davet eder ve üyeleri kaldırır.
  • Tüm sohbetlere ve projelere erişir.
  • Çalışma alanını yeniden adlandırır veya siler.
Üye, yönetici izinleri olmadan iş birliği yapabilir:
  • Tüm sohbetlere ve projelere erişir.
  • Proje oluşturur ve düzenler.
  • Çalışma alanının kredilerini kullanır.
  • Faturalandırmayı veya çalışma alanı ayarlarını yönetemez.

Üyeleri kaldırma

Birini kaldırmak için adını Üyeler listesinde bulun ve satırının yanındaki menüyü kullanın. Kaldırılan üyeler çalışma alanına erişimini anında kaybeder.