Att ändra vem som har åtkomst till ett projekt finns i abonnemangen Pro och Byrå. I abonnemanget Gratis är projekten bara synliga för medlemmarna i workspacen.
- Från det övre fältet: Klicka på Dela bredvid Publicera. Välj vem som får se projektet, kopiera länken och bjud in fler personer.
- Från chattinställningarna: Gå till Inställningar → Allmänt → Delning för att ändra vem som har åtkomst till projektet.

Vem som har åtkomst
- Endast medlemmar i workspacen: Projektet är synligt för medlemmarna i din workspace. Klicka på Kopiera länk för att få adressen till själva chatten, som bara de kan öppna.
- Alla med länken: Alla som har delningslänken kan öppna en förhandsvisning av projektet, även utan Macaly-konto. Chatthistoriken ingår inte.
- Kan se: De ser bara förhandsvisningen av projektet.
- Kan kommentera: De kan bläddra i förhandsvisningen, lägga till kommentarer och svara på dem. Se Kommentarer.