Skip to main content
Google Photos on Googlen pilvipalvelu valokuvien tallennukseen ja järjestämiseen. Siinä on varmuuskopiointi, haku ja jakaminen. Yhdistä tilisi kerran, niin agentti voi käsitellä kirjastoasi suoraan tai antaa vierailijoiden lisätä omia kuviaan projektiisi.
Saatavilla kaikissa paketeissa

Miksi yhdistää Google Photos

  • Anna vierailijoiden lisätä omia kuviaan. Rakenna tapahtumasivusto, jossa vieraat lataavat kuvat suoraan jaettuun Google Photos -albumiin ilman erillistä latauspalvelua.
  • Muuta albumi galleriasivuksi. Näytä Google Photos -albumin kuvat projektissasi ruudukkona. Sivu pysyy aina samassa tilassa kuin albumi.
  • Etsi ja järjestä kuvia keskustelusta. Lataa kuvia, hae kirjastostasi tai tee albumi avaamatta Google Photosia.

Mitä tarvitset

  • Google-tili, jolla on käytössä Google Photos. Kirjaudu sisään osoitteessa photos.google.com, jos sinulla ei vielä ole tiliä.

Yhdistä Google Photos Macalyyn

1

Avaa asetukset

Siirry Macaly-workspacessasi kohtaan Asetukset → Integraatiot.
2

Yhdistä Google Photos

Etsi Google Photos -kortti sovellusluettelosta ja klikkaa Yhdistä-painiketta.
3

Valtuuta tilisi

Avautuu uusi ikkuna, jossa sinua pyydetään kirjautumaan Googleen. Kun hyväksyt pääsyn, sinut ohjataan takaisin Macalyyn.

Käytä Google Photosia keskustelusta

Kun yhteys on valmis, kerro, mitä haluat, niin agentti hoitaa loput. Anna vierailijoiden ladata omia kuviaan:
Muuta albumi galleriaksi:
Hallitse kirjastoasi suoraan:

Mitä agentti voi tehdä Google Photosissa

Agentti voi ladata ja tallentaa mediatiedostoja, luoda ja päivittää albumeita, lisätä rikastuksia kuten tekstiä tai sijainnin, hakea kirjastostasi ja muokata kuvan kuvausta. Google Photos sallii sovellusten hallita vain niiden itse lataamia mediatiedostoja, joten agentti näkee sovelluksen luomat kohteet ja ne, jotka osoitat sille, mutta ei koko kirjastoasi.

Hyvä tietää

  • Yhdistät vain kerran. Kaikki workspacesi projektit käyttävät samaa Google Photos -yhteyttä.
  • Agentti käsittelee omia latauksiaan. Google Photos sallii sovellusten listata ja hallita vain niiden itse lataamia mediatiedostoja, joten agentti näkee sovelluksen luomat kohteet ja ne, jotka osoitat sille, mutta ei koko kirjastoasi.
  • Sinun tilisi, sinun hallinnassasi. Agentti toimii vain, kun pyydät sitä. Voit katkaista Google Photosin yhteyden milloin tahansa kohdassa Asetukset → Integraatiot.