Projektin käyttöoikeuksien muuttaminen on käytettävissä Pro- ja Toimisto-paketeissa. Ilmaisessa paketissa projektit näkyvät vain workspacen jäsenille.
- Yläpalkista: Napsauta Jaa-painiketta Julkaise-painikkeen vieressä. Valitse, kuka voi nähdä projektin, kopioi linkki ja kutsu lisää ihmisiä.
- Keskustelun asetuksista: Siirry kohtaan Asetukset → Yleiset → Jakaminen muuttaaksesi, kuka pääsee projektiin.

Kenellä on pääsy
- Vain workspacen jäsenet: Projekti näkyy workspacesi jäsenille. Napsauta Kopioi linkki saadaksesi itse keskustelun osoitteen, jonka vain he voivat avata.
- Kuka tahansa, jolla on linkki: Kuka tahansa, jolla on jakolinkki, voi avata projektin esikatselun, vaikka hänellä ei olisi Macaly-tiliä. Keskusteluhistoria ei sisälly siihen.
- Voi tarkastella: He näkevät vain projektin esikatselun.
- Voi kommentoida: He voivat selata esikatselua, lisätä kommentteja ja vastata niihin. Katso Kommentit.