Minden csomagban elérhető
Miért érdemes csatlakoztatni a Google Meetet
- Hozz létre megbeszélési linket, amint valaki foglal. Amikor egy látogató hívást foglal az oldaladon, az ügynök létrehozza a Google Meet-linket, és megmutatja a visszaigazoló képernyőn.
- Alakíts minden hívást kereshető jegyzetté. Kérd le a felvételt és az átiratot minden megbeszélés után, és mentsd őket az adott megbeszélés oldalára az alkalmazásodban.
- Kérd le a megbeszélések adatait a chatből. Hozz létre megbeszélési teret, kérj le átiratot, vagy nézd meg, kik vettek részt, a Google Meet megnyitása nélkül.
Mire lesz szükséged
- Egy Google-fiók. Ha még nincs, jelentkezz be a meet.google.com oldalon.
- A felvételhez és az átíráshoz olyan Google Workspace-csomag kell, amely támogatja ezeket.
A Google Meet csatlakoztatása a Macalyhoz
1
Nyisd meg a Beállításokat
Nyisd meg a Beállítások → Integrációk részt a Macaly munkaterületeden.
2
Csatlakoztasd a Google Meetet
Keresd meg a Google Meet kártyát az alkalmazások listájában, és kattints a Csatlakoztatás gombra.
3
Engedélyezd a fiókodat
Megnyílik egy új ablak, ahol be kell jelentkezned a Google-be. Miután jóváhagytad a hozzáférést, visszairányítunk a Macalyhoz.
A Google Meet használata a chatből
A csatlakoztatás után csak írd le, mit szeretnél, a többit az ügynök intézi. Hozz létre Meet-linket, amikor valaki foglal:Mit tehet az ügynök a Google Meetben
Megbeszélési tereket hozhat létre és kezelhet, kilistázhatja és lekérheti a felvételeket, lekérheti a teljes átiratokat és az egyes bejegyzéseket, áttekintheti a résztvevőket és a konferenciarekordokat, és megkeresheti egy tér vagy megbeszélés adatait.Jó tudni
- Csak egyszer kell csatlakoztatnod. A munkaterületed minden projektje ugyanazt a Google Meet-kapcsolatot használja.
- A felvételeket és az átiratokat engedélyezni kell. Csak akkor érhetők el, ha a megbeszélésen be volt kapcsolva a felvétel vagy az átírás, ami egy Google Workspace-funkció.
- A te fiókod, a te irányításod. Az ügynök csak akkor cselekszik, ha megkéred rá. A Google Meet kapcsolatát bármikor leválaszthatod a Beállítások → Integrációk részen.